Laadukkaat verkkokaupat asiakkaan tarpeen mukaan

Saumattomasti yhteen kivijalkakaupan kassajärjestelmän kanssa

Verkkokauppa

Sahkoinen-kaupankaynti

Meidän kautta saatte yrityksellenne laadukkaan ja nykyaikaisen verkkokaupan, jonka tehtävänä on buustata myyntiänne. Asiantuntijoillamme on kokemusta niin avoimen lähdekoodin verkkokaupparatkaisuista, kuin kokonaan räätälöidyistä verkkopalveluista.


WordPress -julkaisujärjestelmän päälle rakennettu WooCommerce -verkkokauppa voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaiseksi.
WooCommerce on syystä maailman suosituin verkkokauppa-alusta.


Symmetria Software

Symmetria Software on vuonna 2006 perustettu sähköisen liiketoiminnan asiantuntijatalo, joka suunnittelee ja toteuttaa laadukkaita sähköisen liiketoiminnan palveluja ja ratkaisuja. Yrityksen valikoimaan kuuluu asiantuntijapalveluita, sähköisen liiketoiminnan järjestelmiä sekä näiden tukipalveluita.

Vuodesta 2015 alkaen Symmetria on ollut tamperelainen visuaalisten verkkopalveluiden edelläkävijän JJ-Net Group Oy:n tytäryhtiö. Yritykset työllistävät yhteensä lähes 20 internet-palveluiden asiantuntijaa.

Tiivisti toimivan työyhteisömme kautta voimme tarjota asiakkaillemme kattavasti erilaisia verkkopalveluita.
Näistä löydätte tarkemmin tietoa JJ-Net Groupin verkkosivuilta.




OTA YHTEYTTÄ ASIANTUNTIJOIHIMME

Asiakaspalvelumme ja ammattitaitoinen tukemme auttaa sinua eteenpäin sähköisen kaupankäynnin kiemuroissa. Selvitämme mielellämme millaisen verkkokaupan tarvitsette, räätälöimme palvelun juuri mittojenne mukaan ja tarjoamme tarpeitanne vastaavan palvelun ylläpitoineen.

Jos sinulla on kysyttävää jo käytössänne olevasta verkkokaupparatkaisusta tai mietit sellaisen hankintaa, kysy rohkeasti.


Keskitettyyn asiakaspalveluumme saatte parhaiten yhteyden osoitteesta helpdesk@jj-net.fi