Asiakkaat

Tutustu työnäytteisiimme. Tarpeisiinne räätälöitävä joustava ja turvallinen peruspakettimme, jonka saat nopeasti ja vaivattomasti. Valitse tämä kun tarvitset yksinkertaisen ja helpon verkkokaupparatkaisun. Määrittelemme nopeasti tarpeenne, perustamme kaupan ja ylläpidämme sen.

LivBox.fi

LivBox.fi

LivBox tuo sinulle ihastuttavan valikoiman kauneustuotteita joka kuukausi. LivBoxin avulla löydät uusia suosikkeja ja pääset kokeilemaan upeita klassikoita.

"Teemme jatkuvaa yhteistyötä suomalaisten kauneusammattilaisten ja kosmetiikkayritysten kanssa. Näin takaamme ammattimaisen palvelun ja laadukkaat tuotteet.”

www.livbox.fi

Machinet.fi

Machinet.fi

Machinery on vuonna 1911 perustettu suomalainen perheyritys. Yrityksen toimiala on koneiden, laitteiden ja teknisten tarvikkeiden maahantuonti sekä näiden asennus-, korjaus- ja huoltopalvelut. Symmetria toteutti Machinerylle Magento-pohjaisen Machinet.fi -verkkokaupan.

machinet.fi


Sonera Laitekauppa

Sonera Laitekauppa

"Olemme erittäin tyytyväisiä valitessamme Symmetrian sähköisen liiketoiminnan kumppaniksemme, ja etsimme jatkuvasti uusia kehitysalueita kasvattaaksemme e-bisneksen näkyvyyttä eri palveluidemme keskuudessa”"

Piruetti.fi-verkkokauppa

Piruetti.fi

Piruetti.fi:stä löydät kaikki tanssi- ja liikunta-asut ja tarvikkeet yhden verkkokaupan kautta. Piruetilla on myös myymälät Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Piruetin kassajärjestelmä on integroitui saumattomasti yhteen verkkokaupan kanssa, joten tuote- ja tilaustiedot ovat aina ajantasalla järjestelmien välillä.

Piruetti.fi:ssä on käytössä uusi mullistava maksupalveluratkaisu Klarna Checkout, joka mahdollistaa erittäin käyttäjäystävällisen mobiilimaksamisen. Piruetti.fi-verkkokauppa on toteutettu Symmetrian verkkokauppa-alustalla, ja verkkokaupan responsiivinen ulkoasu on optimoitu eri päätelaitteille.

www.piruetti.fi

Sanoma - Puutarha.net

Sanoma Puutarha.net

Puutarha.netin verkkotavaratalosta voit ostaa eri verkkokauppojen laadukkaita tuotteita yhdestä paikasta yhdellä rekisteröitymisellä ja yhdellä ostokerralla. Kaiken lisäksi tuotteet toimitetaan aina ilman toimitusmaksuja!


Nokia Business Catalog

Nokia.com

Symmetria tarjoaa meille äärimmäisen laadukasta osaamistaan Globaalien e-commerce ratkaisujen saralla. Symmetrian integraatio-osaaminen oli meille erittäin tärkeä tekijä projektin onnistumisen kannalta."