Italialainen mediatalo LT Multimedia Srl ja Symmetria Software Oy ovat sopineet laajasta kansainvälisestä yhteistyöstä

Julkaistu 24.09.2014
Suosittuja matkailun, ruoanlaiton ja kodinsisustuksen TV-ohjelmia ja aikakauslehtijulkaisuja tuottava italialainen mediatalo LT Multimedia Srl sekä suomalainen verkkokauppayritys Symmetria Software Oy ovat sopineet laajasta kansainvälisestä yhteistyöstä.

Yhtiöt aloittavat yhteistyön johtavien italialaisten kuluttajaelektroniikka- ja keittiötuotteiden verkkokauppamyynnin edistämiseksi sekä uudentyyppisen korkealaatuisen sisällön tarjoamiseksi digitaalisissa medioissa.


LT Multimedian varatoimitusjohtaja Corrado Azzolini ja Symmetria Softwaren hallituksen puheenjohtaja Ismo Salminen odottavat alkavalta yhteistyöltä paljon – ”LT Multimedian erikoisjulkaisut ja TV-tuotanto kiinnostavat yhä kasvavaa kuluttajajoukkoa useissa Euroopan maissa ja Symmetria Softwaren eStore verkkokauppa-alusta mahdollistaa satojen verkkokauppojen ja portaalien liittämisen yhteen ilman, että järjestelmään tarvitsee investoida huomattavasti. ”Jotta kaltaisemme mediayhtiö voisi saada täyden lisäarvon suuren ja sisältörikkaan digitaalisen kirjaston kokoamisesta perinteisen julkaisutoiminnan ohella, pitää teknologia-alustan tarjota monipuoliset ja tehokkaat sisällön kanavointimahdollisuudet” Azzolini lisää.

Mr. Corrado Azzolini
Vice President, LT Multimedia
Puh. +39 06 4322 4465
www.ltmultimedia.tv
 
Jari Kiuru
Varatoimitusjohtaja, Symmetria Software Oy
Puh. +358 400 705 594
www.symmetria.fi