JJ-Net Group Oy osti verkkokaupparatkaisuihin erikoistuneen Symmetria Software Oy:n

Julkaistu 20.04.2015

Tamperelainen visuaalisten verkkopalveluiden edelläkävijä JJ-Net Group Oy on laajentanut palvelutarjontaansa sähköiseen liiketoimintaan ostamalla Symmetria Software Oy:n koko osakekannan. Symmetria on yksi johtavista verkkokauppaohjelmistoja kehittävistä yrityksistä Suomessa. Sen tuotantoa on muun muassa suosittu kauneustuotteiden www.livbox.fi -verkkokauppa. Symmetria vauhdittaa asiakkaidensa myynnin positiivista kehitystä sähköisten järjestelmien avulla.

Symmetria jatkaa toimintaansa JJ-Net Group Oy:n tytäryhtiönä. Yritykset työllistävät yhteensä lähes 20 internet-palveluiden asiantuntijaa.

Vuonna 2001 perustetun JJ-Net Groupin toiminnan ytimenä on yhtiön kehittämä, helposta käyttölogiikastaan runsaasti kiitosta saanut TSI24-sisällönhallintajärjestelmä. Yhtiön tuottamat verkkopalvelut pohjautuvat suurelta osin tähän teknologiaan. Yritys on yksi Euroopan suurimmista panoraamakuviin pohjautuvien julkaisujärjestelmien toimittajista. Tamperelaisyrityksen kehittämiä ratkaisuja hyödynnetään laajasti mm. verkkokoulutuksessa. JJ-Net Group on myös virallinen Google Partner ja yhtiö on panostanut viime vuodet voimakkaasti hakukoneoptimointiin ja hakukonemainostamiseen.

– Olemme pitkään etsineet kumppania sähköisen liiketoiminnan kehittämiseen. Symmetrian osaaminen vastasi tarpeitamme ja nostaa kaupankäyntiin liittyvän osaamisemme seuraavalle tasolle. Kevään aikana meidän on tarkoitus tuoda markkinoille aivan uudenlaisia asiakas- ja ostokokemuksia tarjoavia verkkokaupparatkaisuja, joissa hyödynnetään muun muassa panoraamakuviin pohjautuvia virtuaaliympäristöjä, JJ-Net Group Oy:n toimitusjohtaja Jussi Jeskanen kertoo.

JJ-Net Groupin ja Symmetrian sähköisen liiketoiminnan ratkaisut ovat teknisesti korkeatasoisia ja toimivia myös isossa mittakaavassa sekä paljon räätälöintiä tarvitsevissa verkkopalveluissa. Toteutuksissa yhdistyvät sekä omaa tuotantoa olevat verkkokauppa- ja sisällönhallintaohjelmisto että avoimen lähdekoodin ratkaisut.


Lisätietoja:

toimitusjohtaja Jussi Jeskanen, puh. 044 308 0000, jussi.jeskanen@jj-net.fi

hallituksen puheenjohtaja Timo Saraketo, puh. 050 558 8952, timo.saraketo@jj-net.fi