Piruetti Oy ja Symmetria Software Oy ovat sopineet Verkkokaupparatkaisun toimittamisesta

Julkaistu 16.04.2014

Liikkujan tavaratalo Piruetti Oy ja Symmetria Software Oy ovat sopineet uuden verkkokaupparatkaisun toimittamisesta. Symmetrian nykyaikainen verkkokauppa tuo Piruetille avaimet käteen -periaatteella valmiin Omni-Channel -ratkaisun, joka pitää sisällään integraatiot mm. kassajärjestelmään sekä myynti- ja markkinointikanaviin.

“Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Symmetrian kanssa. Heidän verkkokaupan asiantuntemuksensa ja järjestelmällinen toimintatapa ovat tehneet meihin vaikutuksen”, toteaa Piruetti Oy:n Susanna Etula.

Symmetria Software Oy on asiantuntija- ja teknologiayritys, joka tarjoaa sähköisen kaupankäynnin ja -markkinoinnin monikanavaisia kokonaispalveluja. Symmetria keskittyy asiakkaan tarpeisiin räätälöityihin B2B ja B2C -palveluihin. Asiakaskunnassa on kansainvälisiä teleoperaattoreita, mediataloja, IT- ja ohjelmistotaloja, puhelinvalmistajia sekä jälleenmyyjiä.

Piruetti perustettiin vuonna 1974 ajatuksena luoda todellinen liikkujan tavaratalo. Kaikki tanssi-, baletti- ja liikunta-asut ja -tarvikkeet löytyvät saman katon alta. Kotimaisuus, asiantunteva palvelu, korkealaatuiset tuotteet ja kaiken kattava valikoima on ollut Piruetin tavaramerkki alusta. Piruetti-ketjuun kuuluu myös Ballerina-Shop, joka on maan vanhin balettivarusteisiin erikoistunut liike. Piruetilla on myymälät Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Aktiivinen verkkokauppa, joukkuetilaukset ja postimyynti ovat alusta lähtien olleet merkittävä osa Piruetin liiketoimintaa.