Verkkokaupparatkaisut

MYY ENEMMÄN - MYY PAREMMIN - Haluamme, että voit myydä missä tahansa, milloin tahansa. Kauppamme ovat aina auki!

 

SYMMETRIA B2B JA B2C VERKKOKAUPPA, ENTERPRISE

Täysin räätälöitävä, tietoturvallinen ja suuryritystarpeisiin suunniteltu tuote, joka integoituu vaivattomasti lähes mihin tahansa taustajärjelmään. Valitse tämä kun tarvitset suurille käyttäjä- ja tuotemäärille suunnitellun verkkokaupparatkaisun.


MONIPUOLINEN

Symmetria verkkokauppa, Enterprise versiossa on sisäänrakennettuna kaikki oleellisimmat ominaisuudet, joita suuryritykset haluavat verkkokauppa-alustaltaan. Up-sell, cross-sell, tuotekuvien suurennos, monipuolinen ja helppokäyttöinen hallintaliittymä jne. – nämä kaikki ovat mukana oletuksena.

Lisäksi löytyy sisäänrakennettu laaja raportointikokonaisuus, Shop-in-Shop eli monikauppiastuki ja sisällönhallintajärjestelmä. Viimeksi mainittu on erinomaisen kätevä tapauksissa, joissa yritys haluaa korvata perinteiset webbisivunsa verkkokauppamoottorilla, mutta silti säilyttää mahdollisuuden tuottaa itse perinteistä sivusisältöä.


VALMIIT TAUSTAJÄRJESTELMÄINTEGRAATIOT

Enterprise versio on suunniteltu nimenomaan automatisoimaan tiedonsiirtämistä järjestelmien välillä. Modulaarisen rakenteensa ansiosta Enterprise versio voidaan integroida helposti taustajärjestelmiin, kolmannen osapuolen palveluihin tai kehittää siihen uusia ominaisuuksia. 

Lähes poikkeuksetta isoimmat kustannussäästöt ja toimivimmat kokonaisratkaisut saavutetaan käytännössä lähes aina integroimalla verkkokauppa tai tilausjärjestelmä taustajärjestelmiin, kuten ERP ja CRM -järjestelmiin.

LUOTETTAVA JA ERITTÄIN TIETOTURVALLINEN

Enterprise versio pohjautuu täysin Symmetrian omaan tuotekehitystyön tulokseen ja ei siten ole niin haavoittuva järjestelmä, kuin useimmat avoimen lähdekoodin verkkokaupparatkaisut ovat. Meidän järjestelmän lähdekoodit ovat vain meidän ja tarvittaessa osin asiakkaidemme kassaholveissa säilössä.

Enterprise version tietoturvaa on myös kehitetty yhdessä suurasiakkaidemme tietoturvaosastojen ja monien tietoturvayhtiöden avustuksella monia vuosia, minkä ansiosta tietoturva ja verkkokauppa-alustan vakaus ovat täysin omaa luokkaansa.

RÄÄTÄLÖITÄVÄ

Enterprise verkkokauppa tai tilausjärjestelmä on helppo räätälöidä juuri tarpeitanne vastaavaksi ja asiakkaita miellyttäväksi käyttökokemukseksi. Toisaalta hallintapuolen ominaisuudet voidaan mukauttaa tarpeitanne vastaaviksi näkymiksi ja mikäli jokin tarvittava erikoisominaisuus puuttuu, niin meidän oma tuotekehitystiimi pystyy sen teille räätälöimään tasan tarkkaan tarpeidenne mukaisesti jopa alle kahden viikon toimitusajalla.


MIKSI SYMMETRIA B2B JA B2C VERKKOKAUPPA ENTERPRISE VERSIO

Mikäli tarpeenne on saada käyttöön alusta, joka ei jätä yritystänne kasvun tieltä ja pystyy mukautumaan jatkuvasti kasvaviin ja haastaviin liiketoiminnan vaatimuksiin, niin ratkaisunne on SYMMETRIA VERKKOKAUPPA ENTERPRISE. Jo tällä hetkellä suuret nimet, kuten mm. Teliasonera, Sanoma, Vertu ja Nokia luottavat ratkaisuumme.Symmetria Verkkokaupat ™