Verkkokaupparatkaisut

MYY ENEMMÄN - MYY PAREMMIN - Haluamme, että voit myydä missä tahansa, milloin tahansa. Kauppamme ovat aina auki!

 

MAGENTO VERKKOKAUPPA

Suosittu avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alusta. Magento on kustannustehokas ratkaisu aloittavalle verkkokauppiaalle, mutta kuitenkin riittävän monipuolinen kokonaisvaltaiseen kaupankäyntiin.

PALVELUNTARJOAJASTA RIIPPUMATON

Magenton valinta verkkokauppa-alustaksi on hyvä ratkaisu. Magento-verkkokauppaa käyttävä yritys ei ole sidotty yhteen kehittäjäkumppaniin, vaan voi ensitoimituksen jälkeen valita itsellesi useampia Magento-kumppaneita. Järjestelmän suunnitteluun, kehitykseen ja ylläpitoon voidaan valita osaajat luotettavien kotimaisten tai ulkomaisten palveluntarjoajien joukosta.


SOPII HYVIN PIENILLE YRITYKSILLE

Magentolla voidaan toteuttaa erilaisia verkkokauppoja eri toimialoille aina muutaman tuotteen kaupoista keskisuuriin kauppoihin. Ohjelmiston perusversio (Magento Community) on ilmainen, mutta siitä löytyy myös kaupallisesti tuettuja versioita.


LAAJENNETTAVISSA

Vaikka on Magento on melko monipuolinen ratkaisu, siihen löytyy tuhansia lisäosia, joilla toiminnallisuutta voi laajentaa. Magentosta löytyy mm. useat Suomalaiset verkkomaksutavat ja Facebook integraatio.

Open Source -tuotteille  lisäosien taso ja hinta ovat vaihtelevat. Osa ilmaisista lisäosista on erinomaisia, osa surkeaa erittäin epävarmasti toimivia virityksiä. Sama pätee kaupallisiin laajennoksiin. Lisäosatarjonnan syventymiseen kulutettuu aina myös aikaa, jolloin ajan säästämiseksi Symmetria tarjoaa vaihtoehtoisesti SYMMETRIA VERKKOKAUPPA Lite tuotetta, jossa kaikki tarvittavat lisäosat ovat jo valmiina!


Symmetria Verkkokaupat ™