Verkkokaupparatkaisut

MYY ENEMMÄN - MYY PAREMMIN - Haluamme, että voit myydä missä tahansa, milloin tahansa. Kauppamme ovat aina auki!

 

SYMMETRIA B2B ja B2C VERKKOKAUPPA, LITE

Oman ja suojatun lähdekoodin edullinen verkkokaupparatkaisu, joka yhdistää kivijalkamyymälän ja verkkokaupan saumattomasti yhteen. Perusta nyt verkkokauppa kustannustehokkaasti ja järkevästi samaan kassajärjestelmään kivijalkamyymäläsi kanssa.


LITE VERSIO SKAALAUTUU PIENESTÄ VERKKOKAUPASTA ISOIHIN B2B ja B2C e-KAUPPARATKAISUIHIN

Eräs LITEn hyvistä ominaisuuksista on sen skaalautuvuus. Sen voi asentaa pienempiinkin verkkokauppoihin, mutta toisaalta alustan vahvuudet tulevat parhaiten esiin monimutkaisissa sähköisen kaupan ratkaisuissa. Se on siis varsin hyvä valinta, jos aloitetaan pienestä, mutta halutaan mahdollisuus skaalata ylöspäin liiketoiminnan kasvaessa.


MONIKAUPPATUKI

LITE versiosta löytyy esim. monikauppatuki, joka tarkoittaa, että isompikin yritys voi tuoda vaikka 10.000 tuotettaan keskitettyyn tietokantaan, mutta tarjoilla niitä ulospäin täysin erilaisissa verkkokauppanäkymissä. Tällöin jokaiselle myytävälle brändille voidaan luoda ihan oman näköinen kauppanäkymä. Kaikkien kauppanäkymien hallinta voidaan silti suorittaa yhdestä hallintaliittymästä käsin.


HAKUKONEYSTÄVÄLLINEN

Hakukoneoptimointi (SEO) on pakollinen osa toimivan ja liiketoimintaa hyvin tukevan verkkokauppaympäristön rakentamista. Hyvin tehty hakukoneoptimointi nostaa verkkokaupan näkyvyyttä hakukoneissa ja täten lisää myyntiä, joten siihen panostaminen kannattaa.
LITE versio on luonteeltaan valmiiksi hyvin optimoitu verkkokaupparatkaisu jo heti käyttöönoton jälkeen ja siten hakuoptimointi ei vaadii enää paljoa töitä. Tähän ominaisuuteen kannattaa siis kiinnittää huomiota, sillä kilpailevat verkkokaupparatkaisut vaativat monesti paljon hakukoneoptimointia.


VÄHEMMÄLLÄ LAITTEISTOLLA TEHOKKAAMPAA MYYNTIÄ

LITE verkkokauppa-alustamme on suuniteltu toimimaan hyvin ja tehokkaasti myös vanhemmissa ja vaatimattomammissa palvelinympäristöissä eli et tarvitse uusin ja kalleinta hosting-kumppania saadaksesi hyvin ja varmatoimisen verkkokaupan. Symmetria LITE verkkokauppa toimii hyvin ja varmasti ilman jatkuvia laittoistoinvestointeja, optimointia ja valvontaa.Symmetria Verkkokaupat ™