Yritys

Symmetria Software on 2006 perustettu sähköisen liiketoiminnan asiantuntijatalo, joka suunnittelee ja toteuttaa laadukkaita sähköisen liiketoiminnan palveluja ja ratkaisuja. Yrityksen valikoimaan kuuluu asiantuntijapalveluita, sähköisen liiketoiminnan järjestelmiä sekä näiden tukipalveluita. Hyvin skaalautuva, modulaarinen ja räätälöitävä liiketoiminta-alustamme täyttää kaikkein vaativimmatkin liiketoiminnan tarpeet.

LÄHES KYMMENEN VUODEN KOKEMUKSELLA

Symmetria hyödyntää uusimpia web-teknologioita ja laajaa kokemustaan verkkotoiminnoista, joten maksu- ja varastoliittymien, käyttöliittymien, sisällönhallinnan sekä markkinointi- ja raportointitoimintojen lokalisointi ja räätälöinti asiakkaan liiketoimintaratkaisuun sopivaksi tapahtuu nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Kaikki toimintamme tähtää siihen, että sinä myyt enemmän. Lisämyynti onnistuu helposti esimerkiksi hankkimalla lisää asiakkaita ja nostamalla asiakkaiden keskiostosten hintaa.


Kokemus

Symmetria perustettiin Suomessa vuonna 2006, ja se on perustajiensa rahoittama. Yrityksen asiakaskunnassa on esimerkiksi kansainvälisiä teleoperaattoreita, elektroniikka-alan valmistajia, media- ja viestintä yhtiöitä. Vuonna 2012 Symmetria on laajentanut ratkaisujaan myös PK-yrityksille, jotka arvostavat nopeasti ja kustannustehokkaasti toteutettuja yksilöityjä ratkaisuja.

Laatu

Symmetria on saanut AAA-luottoluokituksen vuonna 2009, 2011, 2012 ja 2013. Lisäksi olemme saaneet Balance Consulting Suomen Menestyjät –sertifikaatin vuosina 2011 ja 2013. Tämän lisäksi Symmetria verkkokaupat tuoteperhe on turva- ja laatuauditoitu lähes vuosittain suurimpien asiakkaidemme toimesta.